Privacy policy

Privacy beleid Zwart op Wit Boekhandel (hierna genoemd: Zwart op Wit)

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Zwart op Wit Boekhandel. U dient zich ervan bewust te zijn dat Zwart op Wit niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Zwart op Wit respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Zwart op Wit Boekhandel is de verantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ons gebruik van verzamelde gegevens
Communicatie
Wanneer u e-mail naar ons verzendt, of een bericht naar ons stuurt via het contactformulier op de website, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar informatie of persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende dienst relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden na het uitvoeren van de dienst verwijderd van de servers van Zwart op Wit.

Cookies
Wij verzamelen op deze website geen cookies, wat betekent dat wij geen gegevens van u opslaan over het gebruik van deze website of enige andere persoonlijke gegevens.

Bestellingen
Wanneer u bij ons in de winkel een artikel besteld vragen wij u enkele gegevens, zodat wij met u in contact kunnen komen over het te leveren artikel. Wanneer deze dienst is afgerond worden de gegevens door ons verwijderd. Tevens slaat ons bestellingssysteem geen gegevens op (vandaar dat we u er bij elke bestelling opnieuw naar vragen).

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De door ons verzamelde informatie wordt niet bewaard, en tevens niet met derden gedeeld. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij delen de gegevens nooit met externe partijen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons via:

Zwart op Wit Boekhandel
+31 (0)20 6228 174
service@zwartopwitboekhandel.nl