Nu te koop bij Zwart op Wit: Accumulation

Zwart op Wit’s ongezouten oordeel:
Tatoeages trekken de aandacht door nieuwe lagen te creëren. Fysieke lagen, direct in de huid aangebracht. Over die lagen gaat Accumulation van schrijver Buan Boonaca. De schrijver gebruikt lagen als een metafoor. Van gedrag, tot kleding, tot uiterlijk, de mens plakt zichzelf vol en is nauwelijks meer in staat om bij elkaar (en bij zichzelf) voorbij die lagen te kijken naar hoe de mens diep van binnen eigenlijk in elkaar zit. De onkunde van de samenleving om voorbij de lagen te kijken creëren diepe gevoelens van eenzaamheid op een manier die elk gezond, weldenkend mens een boze, melancholische depressie in kan slingeren.

Accumulation is een opeenstapeling van menselijke emoties, de impact van keuzes in het leven, en elke mogelijke menselijke ijdelheid. Gooi die drie bij elkaar met een dosis realiteit, een snufje fantasy, en een gezonde portie grunge. Voeg nog een paar seksistische grappen. wat stereotypes over klootzakken die alleen aan zichzelf denken, en een beetje Native American wijsheid toe en dan eindig je met 300 amuserende pagina’s tekst.

Meningen van klanten:
“Het gebrek aan uitleg in het begin van het verhaal was iets waar ik een beetje moeite mee had. Maar toen nam het verhaal een wending van 240 graden en snap ik helemaal waarom het zo geschreven is. Het is op een elegante wijze uitgewerkt.” – Connor Simpson

For the English version of this review, click here.

Buan Boonaca. Accumulation
The jackpot Cam hit in Vegas finally gave him the chance to party like a rock star. He never wanted to forget the weekend he barely remembers, so he got himself a permanent souvenir: his first tattoo. Now more tattoos are beginning to appear and Cam has no idea why. Mornings in the SoCal apartment he shares with his best bud are all starting off the same way: Cam wakes up and discovers a new ink breakout somewhere on his body. Sometimes it’s undecipherable writing. Other times it’s a strange symbol. Every time it’s a blemish even his most expensive exfoliant can’t scrub away. All attempts at finding out who or what is vandalizing his once-immaculate appearance are coming up empty, and the ever-multiplying tattoos aren’t just destroying his looks; they’re destroying his whole life. Forced to embrace his altered self, Cam starts over in the place he least expected. There his life begins to follow a familiar and comfortable pattern and gives him hope of a new normal. What Cam doesn’t realize is that his transformation is far from complete.