Wat te lezen?

Het is zomervakantie, een tijd van reizen, een tijd van stilte. Oorverdovende stilte… De straten zijn gevuld met, met auto’s die de stad uit rijden naar exotische vakantiebestemmingen. In de winkel kun je soms bijna krekels horen. De Albert Heijn heeft geen enkel blikje klanten meer in voorraad. Kortom: het is een saaie, rustige dag. Het is een dag om eens die enorme achterstand aan ‘te lezen boeken’ weg te werken.

Lezen is een essentieel onderdeel van het werk van de boekwinkel medewerker. Als we niet zouden lezen, zouden we niet weten wat er wordt uitgegeven. Als we niet zouden lezen, zouden we u niet op maat gesneden advies kunnen geven. Als we niet zouden lezen, zouden lange zomerdagen nog veel langer duren. Dus: 1 boek, 3 voordelen. Het enige nadeel: als we lezen, worden we nog wel eens in een boek gezogen en merken we het niet meteen op als er een klant aan de toonbank staat te wachten. Ziet u dit als klant echter gebeuren, dan kunt u er wel meteen vanuit gaan dat het een goed boek is en dat het dus het komen en lezen waard is.

Omdat we onze klanten ook altijd proberen te inspireren tot het lezen van nieuwe titels, nieuwe schrijvers, en zo met ons mee te genieten en te ontdekken, hebben we in de afgelopen tijd onze online Aanraders weer een beetje aangevuld. Nieuwe tips van de vertrouwde Zwart op Wit staf, en zo daarmee hopelijk nieuwe inspiratie voor u als klant. En daarmee hopen we vooral dat we allemaal de zomer doorkomen, zonder ook maar een letter te missen.