Zomer 2017

Op de laatste dag van het (basis)schooljaar 2016-2017 moeten we het er maar eens over hebben: de zomerboeken. Velen van ons vinden in de komende weken dan eindelijk de tijd om in rust de al maar uitdijende stapel boeken naast het bed te lezen. Voor de mensen die nog geen emmer letters klaar hebben liggen, wij hebben nog wel wat aanraders.

Om tot een aardige selectie vakantieknallers te komen, mag iedere Zwart op Wit’er een aantal boeken in de inmiddels bekende vakantiekoffer werpen. Derhalve vindt u verschillende genres vertegenwoordigd:  Natuurwetenschappen, Nederlandstalige literatuur,  Engelstalige literatuur, Biologie, Geschiedenis, Kinderboeken, etc. Bijgaand een afbeelding van de vakantiekoffer van dit jaar. Een wisselende selectie, want eerlijk gezegd zijn er wel honderd boeken die we u van harte kunnen aanbevelen!

Loop binnen voor een maat-gesneden advies. Wij zijn graag uw sherpa in het geaccidenteerde terrein van de boekenstapels.