Kinderboekenweek 2018

Woensdag begint de Kinderboekenweek, maar de deuren van Zwart op Wit zijn uiteraard het hele jaar geopend voor lezers jong en oud. Toch is dit een periode waarin veel ouders ons vragen om tips voor kinderboeken. En die tips hebben we in huis! Om u thuis ook al op gang te helpen publiceren we tijdens de Kinderboekenweek elke dag een recensie van een kinderboek dat door ons personeel is verslonden.

Zwart op Wit Boekhandel is overal actief, maar voornamelijk in de winkel. Ons personeel is dol op kinderboeken en geeft ze dan ook graag cadeau, leest ze voor, of leest ze zelf. We praten ook veel over boeken, met onze klanten maar ook met onze eigen vrienden. En dat past mooi bij het thema van dit jaar. Vriendschap deel je met anderen, dus waarom boeken niet? Daarom deelt Zwart op Wit graag onze kennis over onze eigen favoriete titels en staat hier elke dag een nieuwe recensie voor u, of uw kinderen klaar.

Kom bij ons langs, en we helpen u graag op weg.