Een shift tussendoor

Ik werk nu al bijna een jaar niet meer in de winkel bij Zwart op Wit, maar het voelt korter. In de maanden nadat ik stopte draaide ik zo nu en dan nog wel eens een dagje mee, om een oud-collega en roosterproblemen te helpen oplossen, maar sinds januari droogden die dagen meer en meer op. Het was eindig, zo leek het. Een baan die ik vier jaar lang elk weekend uitvoerde hield op met  bestaan.

Of toch niet…

Lees verder

Wat te lezen?

Het is zomervakantie, een tijd van reizen, een tijd van stilte. Oorverdovende stilte… De straten zijn gevuld met, met auto’s die de stad uit rijden naar exotische vakantiebestemmingen. In de winkel kun je soms bijna krekels horen. De Albert Heijn heeft geen enkel blikje klanten meer in voorraad. Kortom: het is een saaie, rustige dag. Het is een dag om eens die enorme achterstand aan ‘te lezen boeken’ weg te werken.

Lees verder

Zomer 2017

Op de laatste dag van het (basis)schooljaar 2016-2017 moeten we het er maar eens over hebben: de zomerboeken. Velen van ons vinden in de komende weken dan eindelijk de tijd om in rust de al maar uitdijende stapel boeken naast het bed te lezen. Voor de mensen die nog geen emmer letters klaar hebben liggen, wij hebben nog wel wat aanraders.

Lees verder